Ενημερώνεται το κοινό ότι οι ώρες εξυπηρέτησης στα γραφεία της Δ/νσης είναι: 09:30 – 13:30

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας

Αξιότιμοι συνάδελφοι, Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές, Εκπαιδευτικοί και Διοικητικοί Υπάλληλοι των σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών δομών αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας,

Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης και τιμής αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Β’ Αθήνας.

Η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο πάνω στο οποίο οικοδομούμε το μέλλον της κοινωνίας μας, ενώ η αφοσίωση και η εργασία όλων παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την κοινή προσπάθεια. Η σημασία της εκπαίδευσης δεν περιορίζεται μόνο στη μετάδοση γνώσεων, αλλά επεκτείνεται στην καλλιέργεια αξιών, δεξιοτήτων και κοινωνικών συνειδήσεων, οι οποίες διαμορφώνουν υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες. Σε αυτήν την πορεία, ο ρόλος του σχολείου είναι κρίσιμος, καθώς καλείται να προσφέρει στους μαθητές μας τα εφόδια που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η σωστή διοικητική λειτουργία της Διεύθυνσης είναι απαραίτητη για την υποστήριξη του έργου όλων μας. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα οργανωμένο και αποτελεσματικό περιβάλλον, όπου θα προάγεται η καινοτομία και η ποιότητα. Η Διεύθυνση θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα σας, παρέχοντας την υποστήριξη και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να επιτελέσετε το έργο σας με επιτυχία.

Η αξία της συνεργασίας μεταξύ όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι ανεκτίμητη. Πιστεύω ότι, με τη συνεισφορά και τη στήριξή σας, θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, θα προωθήσουμε σημαντικές και θετικές αλλαγές και θα προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές εκπαιδευτικές ευκαιρίες στους μαθητές μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την υποστήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Δ.Ε. Β’ Αθήνας

Ανδρέας Αθ. Αλεξανδρής

Φυσικός, MSc

Ίσως σας ενδιαφέρουν…